dissabte, 22 de setembre del 2012

BROQUETES DE CARN, VERDURA i BOLETS



Avui al mati hem anat al bosc a buscar bolets i hem trobat una mica de tot.


Amb els bolets hem decidit fer broquetes (La broqueta es una mena d'agulla grossa on es van enfilant els ingredients) a la brasa i ens en quedat força bé, i es per això que us adjuntem la recepte.

La part mes difícil es punxar un bolet correctament, ja que normalment es trenca força.

INGREDIENTS :

1 Carbassó
1 Pebrot vermell
1 Ceba de Figueres
1 Albergínia
200 gr.. de pollastre sense os
200 gr. de carn de porc sense os
200 gr. de saltxitxes tallades
200 gr. de bolets ( en aquest cas rovellons )
sal
Oli

Preparació :

Es tallen els ingredients a trossos i es van enfilant a la broqueta alternat-los, i després es posen a la brasa. Un cop cuits els hi posem sal i oli, i ja ens els podem menjar.


EL MARIDATGE

ANTIC CASTELL  -  CELLER COOPERATIU DE GANDESA
Aquest vi negre te un 70 % de Garnatxa, 20 %  ull de llebre i un 10 % de Syrah., a més  te tres mesos de criança en roure Francés .
El raïm es d’unes vinyes de 30 anys i amb una producció reduida (entre 2500-3500 kg/Ha) .
Personalment crec que és un vi magnific per la relació qualitat preu ( 6 -7 Eur ) i que en podem gaudir en menjars com el d’avui, ja que és un vi molt complexe , amb molt cos i amb persistencia.
Les dades del celler son :
Celler Cooperatiu de Gandesa
http://www.coopgandesa.com/ca/index.php